Lily Beach Resort & Spa 5*

Položaj: Na bajkovitom 600 m dugačkom i 110 m širokom ostrvu Huvahendhoo u jugoistočnom Ari Atolu. Aerodrom Male je udaljen oko 80 km i do ostrva se stiže lokalnim letom i gliserom u trajanju od 50min.

Hotel: Ovo malo maldivsko ostrvo je zbog svojih prelepih plaža i tirkizne lagune posebno omiljeno. Putevi na ostrvu prolaze kroz gustu vegetaciju. Raspolaže poluotvorenim glavnim restoranom ,,Lily Maa’’ sa peščanim podom i pogledom na lagunu, u kome se se nalaze live-cooking štandovi sa hranom. A-la-carte restoran ,,Tamarind’’ razmaziće Vas svojim ekskluzivnim azijskim jelima, kao i odabirom vina. 3 bara, 2 bazena, odvojeni dečji bazen, butik, juvelir, najam CD/DVD su takođe u ponudi. Besplatan Wi-Fi upotpunjuje ponudu

Sobe: 125
Beach Villa: oko 68 m2 (od toga oko 25 m2 spoljnog prostora) (57), u bungalovima sa po 2 stambene jedinice, elegantno i komforno uređene, otvoreno kupatilo sa đakuzi kadom, odvojeni tuš i WC, bade-mantil, fen, TV, CD/DVD plejer, telefon, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Nespresso® aparat, terasa sa ležaljkama, kao i delimično sa pogledom na more.
Beach Family Villa: 2 Beach vile sa poveznim vratima.
Lagoon Villa: oko 90 m2 (od toga oko 50 m2 spoljnog prostora) (16), kao Beach Villa, na stubovima iznad vode, drvena veranda, direktan pristup laguni.
Deluxe Water Villa: oko 126 m2 (od toga oko 20 m2 spoljnog prostora) (36), kao Lagoon Villa, na stubovima u vodi, duž pontona (rastojanje do susedne vile je oko 5 m), veoma elegantno i sa ukusom uređena, sa zatvorenim kupatilom, iPod®-docking station, privatni bazen na drvenoj verandi.
Sunset Water Suite: oko 182 m2 (od toga oko 35 m2 spoljnog prostora) (4), kao Deluxe Water Villa, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, većim bazenom, express check-in u vili, kao i usluge batlera.

Ishrana: All Inclusive i Platinum All inclusive

Platinum All inclusive: obilan švedski sto za doručak, ručak na bazi švedskog stola u restoranu ,,Lily Maa’’ i a-la-carte u ,,Vibes Bar’’ ili u ,,AQVA Pool Bar’’, večera na bazi švedskog stola u restoranu ,,Lily Maa’’, odabrana alkoholna i bezalkoholna pića (voda, bezalkoholna pića, sokovi, kafa, čaj, pivo, vino, šampanjac, žestina – premium marke i kokteli), u objektima ,,Vibes Bar’’ (10-24h), ,,AQVA Pool Bar’’ (10-22:30) i ,,Spirit Bar & Lounge’’ (9-1h), odabrane cigarete u svim barovima, mini-bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, vino, izbor grickalica; 1 dopuna dnevno), 1 nedeljno a-la-carte večera u restoranu ,,Tamarind’’, kao i 2 izleta po izboru

Zabava: Povremeno večernja zabava sa živom muzikom.

Sport & Fitness: Uključeno: fitnes-centar, teniski teren sa osvetljenjem, odbojka na plaži, kanu, windsurfing, katamaran, stand-up veslanje. Uz doplatu: fun-tube, banana čamac, wakeboard, monoski, kneeboard i jetski.

Ronjenje: Greben je udaljen svega 15- 30 m i nudi odlične uslove za ronjenje i snorkling. Oprema za snorkling uključena. Škola ronjenja (PADI) uz doplatu. Može se obići više od 40 mesta za ronjenje.

Beauty & Wellness: Prijatni ,,Tamara Spa by Mandara’’ je izgrađen iznad vode, i nudi potpuni mir i opuštanje. U paviljonima iznad vode možete uživati u različitim tretmanima.

Idealno za porodice:
Beach Family Villa: 2 Beach vile sa poveznim vratima.
Klub za decu: za decu od 3 do 12 godina, otvoren svakodnevno od 9-18h, sa klimatizovanim unutrašnjim delom za igru i igralištem. Uključeno: mnogobrojni izleti i aktivnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.