Malahini Kuda Bandos 3+*

Lokacija: hotel se nalazi u južnom delu North Male Atoll, udaljen od aerodroma Male oko 10 minuta vožnje brzim brodom. Sestrinsko ostrvo Bandos Maldives je u blizini i može se doći do njega čamcem.

Hotel: Novoizgrađeni hotel se nalazi na malom ostrvu, prečnika od oko 200 metara, jednostavnog i modernog dizajna. Opuštena atmosfera ostrva stvara ambijent za relaksirani odmor daleko od velikih luksuznih odmarališta. Sitan beli pesak, fenomenalna plaža i tirkizno plava lagune, kao i koralni greben kao kod većih ostrva čini ovaj hotel izuzetnim. Razni sportovi na vodi, aktivnosti i zabava na raspolaganju su gostima. Bujna tropska vegetacija u unutrašnjosti ostrva stvara osećaj netaknute prirode.

Ishrana: restoran „Maaga“, gostima nudi specijalitete međunarodne gastronomije. „The Bluu“ nudi lagana jela za užinu. U „Bar 75“ se gosti opuštaju uz koktel nakon uzbudljivog dana. Uveče se organizuju žurke na plaži, kao i filmske projekcije.

Sobe:
Classic: (oko 17 m2) se nalaze u dvospratnoj zgradi u unutrašnjosti ostrva i imaju kadu / tuš, WC, klimu, aparat za kafu / čaj, besplatan internet.
Deluxe: (oko 18 m2) opremljene kao Classic, sa pogledom na Indijski okean. Superior sobe (oko 27 metara kvadratnih) su prostranije i imaju pogled na more.
Garden: (oko 22-24 m2) nalazi se na drugoj strani ostrva, imaju pogled na bujnu tropsku vegetaciju ostrva.
The Beach Villas: (40 m2) samostojeće jedinice na severnoj plaži ostrva i imaju dodatni vanjski tuš, mini-bar i TV.

Sport & Fitness: Uračunato: odbojka na plaži, fudbal, bilijar, stoni tenis, teretana, ronjenje. Uz doplatu: škola ronjenja (PADI), kanu, jedrenje na dasci, jet skijanje, masaže i spa tretman.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.