Malahini Kuda Bandos 3*

Lokacija: hotel se nalazi na malom u južnom delu North Male Atoll, ostrvu udaljenom od aerodroma Male oko 10 minuta vožnje brzim brodom. Sestrinsko ostvo Bandos Maldives je u blizini i može se doći do njega čamcem.

Hotel: Novoizgrađeni hotel se nalazi na malom ostvu, prečnika od oko 200 metara, jednostavog i modernog dizajna. Opuštena atmosfera ostrva stvara ambijent za relaksirani odmor daleko od velikih luksuznih odmarališta. Međutim, sitan beli pesak, fenomenalna plaža i tirkizno plava lagune, kao i koralni greben kao kod većih ostrva čini ovaj hotel izuzetnim. Razni sportovi na vodi, aktivnosti i zabava na raspolaganju su gostima. Bujna tropska vegetacija u unutrašnjosti ostrva stvara osećaj netaknute prirode.

Ishrana: restoran „Maaga“, gostima nudi specijalitete međunarodne gastronomije. „The Bluu“ nudi lagana jela za užinu. U „Bar 75“ se gosti opuštaju uz koktel nakon uzbudljivog dana. Uveče se organizuju žurke na plaži, kao i filmske projekcije.

Sobe: Classic sobe (oko 17 metara kvadratnih) se nalaze u dvospratnoj zgradi u unutrašnjosti ostrva i imaju kadu / tuš, WC, klimu, apparat za kafu / čaj, besplatan internet. Deluxe sobe (oko 18 kvadratnih metara) opremljene kao Classic, sa pogledom na Indijski okean. Superior sobe (oko 27 metara kvadratnih) su prostranije i imaju pogled na more. Garden soba (oko 22-24 metara kvadratnih) nalazi se na drugoj strani ostrva, imaju pogled na bujnu tropsku vegetaciju ostrva. The Beach Villas (40 metara kvadratnih) samostojeće jedinice na severnoj plaži ostrva i imaju dodatni vanjski tuš, mini-bar i TV.

Sport&Fitness: odbojka na plaži, fudbal, bilijar, stoni tenis, teretana, ronjenje, društvene igre. Uz doplatu: škola ronjenja (PADI), kanu, jedrenje na dasci, jet skijanje, masaže i spa tretman.

Povoljnosti: Prilikom rezervacije najmanje 7 noći, u periodu 17.11.-23.12. i 01.04.-30.04. popust od 15% na cenu. Sa minimalnim boravkom od 4 noći gosti dobijaju ronjenje ili „Dolphin Cruise“ po osobi/boravku.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2019. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.