Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5*

Položaj: U jugoistočnom delu Severnog Male atola leži oko 800m dugo i 300m široko ostrvo Furanafushi sa lepim belim peskom i bujnom vegetacijom. Aerodrom Male je oko 15min vožnje brzim brodom.

Hotel: Lepo uređen resort nudi komfor na visokom nivou. Modernom arhitekturom i pažljivo odabranim bojama odlično uklopljen u prirodni ambijent ostrva. U cilju zaštite od erozije izgrađeni su lukobrani koji brane ostrvo od talasa. Hotel u ponudi ima 4 restorana: glavni restoran „Feast“ (na bazi švedskog stola), Grill restoran “Sea Salt”, “Baan Thai“, sa tajlandskim jelima, kao i a-la-carte restoran „Sand Coast Cafe“, sa ponudom internacionalnih jela i pogledom na Indijski okean. Ostali sadržaj hotela čine 3 bara, bazen sa odeljkom za decu, juvelirnica, radnja, biblioteka, besplatni pristup internetu u lobiju hotela.

Sobe: 176
Deluxe: oko 52 m² (28), u dvospratnim bungalovima sa po 4 stambene jedinice, elegantno i moderno uređene, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi, sef, balkon ili terasa sa delimičnim pogledom na more.
Beachfront Deluxe: oko 52 m² (16), kao Deluxe, direktno na plaži.
Island Cottage: oko 76 m² (30), kao Deluxe, odvojen bungalov, sa poluotvorenim kupatilom sa kadom, odvojeni spoljašnji tuš, terasa i pogled na tropski vrt.
Beachfront Cottage: oko 76 m² (11), kao Island Cottage, sa pogledom na more i direktnim pristupom plaži.
Cottage with Pool: oko 76 m² (14), kao Island Cottage, sa privatnim bazenom.
Water Bungalow: oko 54 m² (30), kao Deluxe, odvojeni bungalov, na stubovima iznad vode, sa terasom i dnevnim ležajem i pristupom laguni.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak, uz polupansion dodatno uveče švedski sto u restoranu Feast. Uz pun pansion dodatno podnevni meni u Sand Coast, kao i uveče švedski sto ili u restoranu Feast. Uz polupansion Plus i pun pansion Plus dodatno pivo i vino uz obroke. Uz All inclusive dodatno u podne i uveče Dine Around odn. sva označena jela u svim restoranima uračunato.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness, tenis, stoni tenis, kanu. Uz doplatu: joga, različiti sportovi na vodi kao skijanje na vodi, surfovanje, jedrenje.

Beauty & Wellnes: „Shine Spa“ se nalazi na odvojenom ostrvu i poseduje 6 prostorija za tretmane u odvojenim bungalovima u tropskoj okolini.

Ronjenje: Ronilački kursevi i izleti u ponudi škole ronjenja (PADI) uz doplatu. Oprema uračunata.

Deca:
Dečiji klub: za decu od 4 do 12 godina, od 9 do 17 časova.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.