Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - TRAVEL BOUTIQUE

DOMINIKANA u NOVEMBRU
〈 Klikni za detalje 〉

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5*

Položaj: u jugoistočnom delu Severnog Male atola leži oko 800m dugo i 300m široko ostrvo Furanafushi sa lepim belim peskom i bujnom vegetacijom. Aerodrom Male je oko 15min vožnje brzim brodom.

Hotel: lepo uređen resort nudi komfor na visokom nivou. Modernom arhitekturom i pažljivo odabranim bojama odlično uklopljen u prirodni ambijent ostrva. U cilju zaštite od erozije izgrađeni su lukobrani koji brane ostrvo od talasa. Hotel u ponudi ima 4 restorana: glavni restoran „Feast“ (na bazi švedskog stola), Grill restoran “Sea Salt”, “Baan Thai“, sa tajlandskim jelima, kao i a-la-carte restoran „Sand Coast Cafe“, sa ponudom internacionalnih jela i pogledom na Indijski okean. Ostali sadržaj hotela čine 3 bara, bazen sa odeljkom za decu, juvelirnica, radnja, biblioteka, besplatni pristup internetu u lobiju hotela.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona dodatno švedski sto za večeru, a kod rezervisanog punog pansiona švedski sto/meni i za ručak. Ostale usluge u sklopu all inclusive-a videti u tabeli. Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12. i 31.12.

Sobe: 176
Beachfront Deluxe: oko 52m² (44), u dvospratnim bungalovima, sa po 4 stambene jedinice, kupatilo sa tušem/wc -om, fen, bade mantil, TV, CD-plejer, telefon, internet pristup uz doplatu, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, delom sa pogledom na more.
Island Cottage: oko 76m² (40), kao Beachfront Deluxe, zasebni bungalovi, uređeni elementima od drveta, sa poluotvorenim kupatilom sa kadom i odvojenim spoljnim tušem, terasa sa pogledom u tropsku baštu.
Beachfront Cottage: oko 76m² (15), kao Island Cottage, sa pogledom na more i direktnim pristupom plaži.
Water Bungalow: oko 54m² (30), kao Beachfront Cottage, na stubovima iznad mora, zatvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, DVD plejer, terasa sa ležaljkama, direktan pristup laguni.
Club Water Bungalow: oko 54m² (22), kao Water Bungalow, sa Ipod®Docking Station i besplatnim pristupom WLAN internetu.
Uračunate Club usluge: besplatan transfer (minimalan boravak 4 noćenja), švedski sto za doručak (6.30- 11h), popodnevni čaj (15-17h), čaj, kafa i sokovi (6.30-23h), odabrana žestoka pića i kanapei 17.30-19.30h, sve u Club Lounge-u.

Deca: Klub za decu: za decu 4-12 godina, otvoren 9-17h.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, fitnes kurs, aerobik, yoga, tenis, stoni tenis, odbojka na plaži. Uz doplatu: skijanje na vodi, windsurfing, wakeboard, jedrenje i mnogi drugi sportovi na vodi.

Ronjenje: Ronilački kursevi, kao i ronilački i snorkling izleti u PADI školi ronjenja, uz doplatu. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellnes: „Shine Spa“ se nalazi na odvojenom ostrvu. Šest prostorija za tretmane se nalaze u zasebnim bungalovima, koji se stapaju sa tropskim okruženjem. Uz doplatu: masaže, tretmani, manikir, pedikir.

Extra: Gosti dobijaju besplatan transfer, večeru sa 3 ganga, “Dolphin Cruise” za dve osobe, flašu vina i čokoladu, besplatan internet, pristup Club Lounge-u kao i 15% popusta na obroke i pića na licu mesta. Minimalan boravak 14 noćenja.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti