The Residence Maldives - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U NOVEMBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

The Residence Maldives 5+*

Položaj: na 1000m x 120m velikom ostrvu Falhumafuschi u Gaafu-Alifu atolu, jednom od najvećih i najdubljih atola sveta. Do aerodroma Male oko 380km, I ukupno vreme trajanja transfera je oko 65min.

Hotel: resort ima poseban šarm, koji ni jednog gosta ne ostavlja ravnodušnim. Kulinarske specijalitete iz celog sveta možete oprobati u jednom od dva restorana, od kojih je jedan na vodi, kao i u plažnom baru, gde se serviraju lagana jela. U biblioteci možete pronaći internacionalna književna dela, izbor CD, DVD i igrica, kao i besplatan pristup WLAN internetu. Da bi zaštitili ostrvo od erozije, na pojedinim mestima su postavljeni lukobrani kao zaštita od talasa.

Ishrana: švedski sto za doručak. Kod rezervacije polupansiona dodatno za večeru, a kod rezervacije punog pansiona i za ručak meni ili švedski sto u restoranima uključen. A-la-carte uz doplatu. Obavezna doplata za svečanu večeru za 24.12. i 31.12.

Sobe: 94
Beach Villa: oko 138m² (od toga spoljašnji deo oko 53m²)(11), poluotvoreno kupatilo sa tušem, odvojena kada, wc, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatan WLAN internet, odvojeni dnevno/spavaći prostor, klima, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef. Velika drvena terasa sa zaštitom od sunca i sa ležaljkama. Beach Pool Villa: oko 158m² (od toga spoljašnji deo oko 73m²)(6), kao Beach Villa, sa privatnim bazenom u spoljašnjem delu. Water Villa: oko 137m² sa uračunatim spoljašnjim delom (39), kao Beach Villa, na vodi, sa velikom terasom za sunčanje i direktnim pristupom moru. Water Pool Villa: oko 156m² sa uračunatim spoljašnjim delom (28), kao Water Villa, sa privatnim bazenom. Deluxe Water Pool Villa: oko 182m² sa uračunatim spoljašnjim delom (4), kao Water Pool Villa.

Sport&Fitness: Uračunato: fitnes centar, jedrenje, kajak, joga. Uz doplatu: skijanje na vodi, jet ski, kneeboard/wakeboard, katamaran, pecanje na pučini. Deca: “Kids Club” za decu 3-12 godina, otvoren 10-17.30h.

Ronjenje: Unutrašnji greben se nalazi 25m od ostrva. PADI škola ronjenja “Euro Divers” će vam pokazati najinteresantnije motive za ronjenje u okolini. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness: “The Spa by Clarins” spa centar, izgrađen na vodi. Uz doplatu: razne masaže.

Extra: Gosti dobijaju besplatan transfer. Važi za maksimalno 2 odrasle osobe.
Gosti imaju priliku da jednom tokom boravka uživaju u specijalitetima i osveženju na svojoj terasi pri zalasku sunca. Minimalan boravak 5 noćenja.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti