Vivanta by Taj-Coral Reef Maldives 5*

Položaj: oko 460m dugo i 600m široko ostrvo Hembadhu leži u središtu slikovite lagune u Severnom Male atolu, okružen koralnim grebenima. Aerodrom Male je udaljen oko 32 km, oko 50 min. vožnje brzim brodom.

Hotel: resort nudi kombinaciju savremenog komfora i jedinstvenih prirodnih lepota. U cilju zaštite ostrva od erozije, na pojedinim mestima su postavljeni lukobrani (npr. ispred Premium Indulgence Water Villa). U zavisnosti od vodenih struja, moguće je da se na nekim delovima plaže pesak povuče i na taj način omogući neposredno gledanje korala. Dva restorana sa kulinarskim specijalitetima stoje gostima na raspolaganju. „Latitude“ glavni restoran, nudi internacionalna, azijska i mediteranska jela a-la-carte. U grill restoranu „Open-the Grill“ služe se morski i grill specijaliteti, u romantičnom ambijentu. U ponudi su i pizza corner, bar na vodi, infinity bazen sa pogledom na Indijski okean, mali butik, biblioteka, internet centar i WLAN internet bez doplate na celom ostrvu.

Ishrana: All inclusive, doručak u vidu švedskog stola, a-la-carte ručak i večera u “Latitude”, “Open-The Grill” ili” Pizza-Corner”. Veliki izbor voćnih sokova, voda, čaj i kafa, kokteli, ekskluzivna vina iz raznih zemalja, sve od 7.30-24h, dnevno punjenje mini bara (vino, pivo, sokovi, voda, slatkiši), Sunset Cruise i snorkling tura sa pratiocem. Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12. i 31.12.

Sobe: 62
Superior Beach Villa: oko 58m² (od toga oko 13m² spoljašnji deo) (4), zasebni bungalovi sa po dve stambene jedinice, direktno na plaži, moderno i komforno opremljene, kupatilo sa kadom, wc, odvojeni tuš i dodatno spoljašnji tuš, fen, bade mantil, TV, DVD uređaj, iPod® Station, telefon, internet bez doplate, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, veranda sa dnevnim ležajem i ležaljkama od mreže, pogled more.
Deluxe Delight Beach Villa: oko 66m² (od toga oko 13m² spoljašnji deo)(16), kao Superior Charm Beach Villa.
Premium Indulgence Water Villa: oko 85m² (od toga oko 35m² spoljašnji deo) (32), na stubovima iznad mora, kao Standard Beach Villa, bez ležaljki od mreže, drvena platforma sa ležaljkama za sunčanje i direktnim pristupom moru.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, badminton, odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, bilijar, kanu (1 sat nedeljno). Uz doplatu: windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, kajak, banana čamac, pedalina, brod sa staklenim dnom, pecanje na pučini.

Ronjenje: PADI ronilački centar nudi kurseve ronjenja i izlete za ronioce i snorkling, uz doplatu. Posebno iskustvo čini obilazak olupine broda u blizini unutrašnjeg grebena. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness: Prava oaza mira „Jiva Spa“, u središtu ostrva. Tretmani se baziraju na indijskom učenju. Uz doplatu: parno kupatilo, masaže, tretmani.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.