Embudu Village 3*

Položaj: Smešten je u Južnom Atolu Male i da bi se došlo do ostrva potrebno je 30 minuta vožnje gliserom od Međunarodnog aerodroma Velana. Ovo jednostavno, ali prirodno lepo privatno ostrvo, veličine 400x150m.

Hotel: Poznat je po zadivljujućem grebenu kao i spektakularnim mestima za ronjenje svetske klase, od kojih se njih 35 nalazi u neposrednoj blizini. Raže, ajkule, kornjače, murinke i mnoge druge neverovatne životinje mogu da se nađu oko grebena. Takođe nudi mnoštvo sadržaja, pored prekrasne prirode i idiličnih pogleda nudi zabavu i sport.

Ishrana: Kod rezervisanog polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru. Kod All Inclusive usluge uključeno je doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola.

Sobe: 124
Superior: nalazi se sa morske strane sa 4-8 jedinica. Sadrži: kadu, tuš, WC, fen, klima uređaj, ventilator, mini bar, telefon, frižider, kuvalo za vodu, terasu.
Economy: nalazi se u dvokatnoj zgradi na pristaništu, pogled na vrt. Sadrži: kadu, tuš, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, minibar, telefon, frižider, kuvalo za vodu, balkon ili terasu.
Water Bungalow: postavljen je na stubovima iznad mora sa ugrađenim staklenim prozorima u podu i pogledom na more. Sadrži: prostor za sedenje, kadu, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar, TV (satelitska TV, nacionalna televizija), telefon, frižider, terasu.

Sport&Fitness: Uračunato: badminton, stoni tenis, bilijar, odbojka na plaži. Uz doplatu: sportovi na vodi, ronjenje sa maskom, jedrenje.

Ronjenje: Klub Diverland – Embudu ima neke od najiskusnijih instruktora ronjenja i nudi veliki izbor kurseva za skuba ronjenje, od početnog kursa (Discover Scuba dive) do naprednog kursa (Dive master).

Beauty & Wellness: Spa centar Serena: internacionalna velnes grupa u okviru objekta Embudu – nudi veliki izbor masaža i tretmana za podmlađivanje, za one goste koji žele da im odmor bude što opušteniji.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cenu za ovaj hotelPogledajte iskustva putnika:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.