Embudu Village 3*

Položaj: Smešten je u Južnom Atolu Male i da bi se došlo do ostrva potrebno je 30 minuta vožnje gliserom od Međunarodnog aerodroma Velana. Ovo jednostavno, ali prirodno lepo privatno ostrvo, veličine 400x150m.

Hotel: Poznat je po zadivljujućem grebenu kao i spektakularnim mestima za ronjenje svetske klase, od kojih se njih 35 nalazi u neposrednoj blizini. Raže, ajkule, kornjače, murinke i mnoge druge neverovatne životinje mogu da se nađu oko grebena. Takođe nudi mnoštvo sadržaja, pored prekrasne prirode i idiličnih pogleda nudi zabavu i sport.

Ishrana: Kod rezervisanog polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru. Kod All Inclusive usluge uključeno je doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola.

Sobe: 124
Superior: nalazi se sa morske strane sa 4-8 jedinica. Sadrži: kadu, tuš, WC, fen, klima uređaj, ventilator, mini bar, telefon, frižider, kuvalo za vodu, terasu.
Economy: nalazi se u dvokatnoj zgradi na pristaništu, pogled na vrt. Sadrži: kadu, tuš, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, minibar, telefon, frižider, kuvalo za vodu, balkon ili terasu.
Water Bungalow: postavljen je na stubovima iznad mora sa ugrađenim staklenim prozorima u podu i pogledom na more. Sadrži: prostor za sedenje, kadu, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar, TV (satelitska TV, nacionalna televizija), telefon, frižider, terasu.

Sport&Fitness: Uračunato: badminton, stoni tenis, bilijar, odbojka na plaži. Uz doplatu: sportovi na vodi, ronjenje sa maskom, jedrenje.

Ronjenje: Klub Diverland – Embudu ima neke od najiskusnijih instruktora ronjenja i nudi veliki izbor kurseva za skuba ronjenje, od početnog kursa (Discover Scuba dive) do naprednog kursa (Dive master).

Beauty & Wellness: Spa centar Serena: internacionalna velnes grupa u okviru objekta Embudu – nudi veliki izbor masaža i tretmana za podmlađivanje, za one goste koji žele da im odmor bude što opušteniji.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

1.677 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Pun pansion
    (doručak, ručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Superior Bungalow
  • Transfer:Brzi brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte iskustva putnika:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.