OBLU NATURE Helengeli by SENTIDO 4+*

Lokacija: Nalazi se na ostrvu Helengeli dužine 800 metara, a širine 135 metara u severnom Male atolu. Aerodrom Male nalaze se na udaljenosti od 48 kilometara, odnosno oko 50 minuta vožnje gliserom.

Hotel: Moderan rizort. Gostima su na raspolaganju restoran „The Spice“ koji služi internacionalna jela na bazi švedskog stola, a la carte restoran „Just Grill“ koji služi morske specijalitete i jela sa roštilja, restoran Cooee Bistro koji služi lake obroke i grickalice, glavni bar „Helen S“ koji služi pića, bazen, prodavnica suvenira, butik i bežični pristup internetu.

Sobe: 116
Beach Villa: veličine oko 48 m2 (22), uređene drvenim materijalima, dekorisane šarenim detaljima. U svom sastavu imaju otvoreno kupatilo sa tuš kabinom, WC, bade mantil, fen, telefon, besplatni bežični pristup internetu, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef, klima uređaj i terasu sa pogledom na baštu i okrenutu ka strani na kojoj izlazi Sunce.
Deluxe Beach Villa: veličine oko 52 m2 (64), opremljene kao Beach Villa, nalazi se u prvom redu do plaže, dodatno sa ventilatorom na plafonu i pogledom na more.
Laguna Villa: veličine oko 77 m2 (28), opremljene kao Beach Villa, smeštene na stubovima u laguni, dodatno imaju ventilator na plafonu, palubu za sunčanje sa privatnim bazenom i ležaljkama i imaju direktan pristup laguni i pogled na more.

Ishrana: All Inclusive – Bogati doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu „The Spice“, određena alkoholna i bezalkoholna pića (voda, sokovi, kafa, čaj, pivo, vino kuće, odabrani kokteli) u period u 9 do 1 čas, grickalice u večernim satima, izlet pecanja u suton i do obližnjeg ostrva.

Sport: Uključeno: fitnes centar, kajak, odbojka na plaži, badminton i pikado. Uz doplatu: stoni tenis, kajt surfing, skijanje na vodi, skuter, parasejling, banana čamac i pecanje na pučini.

Wellness: Lep spa centar „Elena by Atmosphere“ nudi gostima opuštajuće masaže i raličite kozmetičke tretmane, kao i Ayurveda tretmane.

Zabava: Više puta nedeljno večernja zabava, ponekad disko ili live muzika.

Medeni mesec: Mladenci dobijaju korpu sa voćem, keks i dve čaše penušavog vina na dolasku. Važi za boravak od minimum 4 noćenja. Za boravak od minimum 5 noćenja, mladenci dobijaju flašu penušavog vina i masažu. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.