LUX* South Ari Atoll 5*

Položaj: Na Južnom Ari Atolu na oko 1.800 m x 200 m velikom ostrvu Didhoofinolhu, u središtu prostrane lagune. Aerodrom Male, do koga se dolazi hidroavionom za oko 30 minuta, udaljen je oko 104 km.

Hotel: Luksuzan rizort sa modernim dizajnom. Kulinarsku raznovrsnost nudi 7 restorana iz celog sveta: restoran ,,East Market’’ (azijska kuhinja) sa posluženjem u vidu švedskog stola, izgrađen je na stubovima iznad vode, lociran na plaži ,,MIXE’’ (internacionalni tematski švedski sto), ,,Allegria’’ (italijanska kuhinja), ,,Senses’’ (orijentalna kuhinja), i na vodi izgrađen ,,Umami’’ (japanska kuhinja). ,,Beach Rouge’’ nudi poseban ugođaj – plažni klub sa DJ muzikom u kojem možete očekivati različite vrste pića i tapasa. ,,The Lagoon Bar’’ na plaži i ,,Veli’’ bar na bazenu sa internacionalnim a-la-carte jelima, kao i ,,Café Lux’’ u kom možete probati izvrsne specijalitete od kafe i slatke poslastice, upotpunjuju kulinarsku ponudu ovog rizorta. “East Bar”, dva infinity bazena, suvenirnica, butik, biblioteka, besplatan internet.

Sobe: 187
Beach Pavilion: oko 60 m² (36), u bungalovima sa po dve stambene jedinice, sa svetlim bojama, prirodnim materijalima i interesantnim dizajnom, poluotvorenim kupatilom sa kadom, odvojenim tušem i WC-om, fenom, bade mantilom, TV-om, telefonom, besplatnim Wi-Fi internetom, klima uređajem, plafonskim ventilatorom, mini-barom, aparatom za kafu/čaj, sefom, terasom sa dnevnim ležajem, sa direktnim pristupom moru i pogledom na more.
Beach Villa: oko 95 m² (45), kao Beach Pavilion, vila sa jednom stambenom jedinicom, sa većim kupatilom.
Beach Pool Villa: oko 116 m² (od toga spoljašnji deo oko 12m²) kao Beach Villa, sa većim kupatilom i privatnim bazenom.
Family Lagoon Pavilion: oko 130 m² (12), dva povezana Beach Pavilion, idealni za porodice.
Water Villa: oko 98 m² (38), kao Beach Villa, na stubovima u laguni, sa većim, zatvorenim kupatilom, sa zastakljenim delom poda koji omogućava posmatranje podvodnog sveta, kao i prostranom terasom za sunčanje, koja je opremnjena nameštajem za sedenje, ležaljkama i mrežom raširenom iznad vode. Direktan pristup moru.
Romantic Pool Water Villa: oko 110 m² (46), kao Water Villa, na strani gde sunce izlazi, bez kade, sa terasom, visećim ležaljkama i privatnim bazenom.

Ishrana: Obilni švedski sto za doručak. Uz rezervisani polupansion uključen je dodatno za večeru, uz pun pansion odnosno All inclusive dodatno za ručak i večeru ,,Dine Around’’ odn. sva označena jela u svim restoranima (izuzev ,,Umami’’). U restoranu ,,Umami’’ mogući obroci uz delimičnu doplatu. Za ostale all inclusive usluge pogledati tabelu sa cenama.

Zabava: Svakodnevno muzika uživo, povremeno bioskop na otvorenom.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, tenis, stoni tenis, bilijar, pedalina, kajak. Uz doplatu: najam bicikala, windsurfing, kajting, skijanje na vodi, jet-ski, jedrenje katamaranom, wakeboard, čamac sa staklenim dnom, flyboarding, banana čamac, fun tubes i jet-surfboard.

Ronjenje: Do unutrašnjeg grebena udaljenost oko 300- 600m, do spoljašnjeg grebena oko 800- 3000m. Poseban doživljaj je videti kit-ajkulu, koje se mogu primetiti uz greben resorta. Snorkling izleti do unutrašnjeg grebena, kao i snorkling oprema uračunati. Škola ronjenja Euro Divers (PADI) nudi između ostalog vožnje do Manta Point (mesto na kojem se okupljaju raže) ili do brodskih olupina (uz doplatu).

Beauty & Wellness: Prelepi “LUX*Me” Spa se nalazi direktno na vodi. 4 prostorije za tretmane iznad vode i 11 prostorija na plaži, nude mogućnost potpunog opuštanja uz raznovrsne tretmane. Uz doplatu: sauna, parno kupatilo, ice room, masaže, tretmani za ulepšavanje.

Idealno za porodice: Family Water Villa: Water villa sa dve odvojene spavaće sobe.
Dečji klub: za decu od 3 do 12 godina, deca ispod 3 godine uz pratnju roditelja ili bebisitera, svakodnevno otvoreno od 10h do 22h, dostupne raznovrsne aktivnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

2.690 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Tip smeštaja:Beach Pavilion
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.