Banyan Tree Vabbinfaru 5*

Položaj: na 200 x 150 m velikom Vabbinfaru ostrvu, okružen prelepom lagunom. Do aerodroma Male oko 17km, oko 20 minuta vožnje brzim brodom.

Hotel: perfektan ambijent za odmor na visokom nivou, u opuštenoj atmosferi. Kao biser uzdiže se ostrvo iz okeana, sa čarobnom igrom boja. Kulinarski užitak možete pronaći u “Ilaafathi” restoranu sa izborom internacionalnih i maldivskih jela. U “Naiboli Bar”-u služe se snackovi i kokteli. Na zahtev gostiju može biti pripremljen i privatni roštilj, kao i večera na plaži. Resort dodatno nudi besplatan WLAN internet u baru. Sadržaj obližnjeg hotela Angsana Ihuru gosti takođe mogu koristiti. Između ostrva saobraća shuttle.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak i ručak, a uveče švedski sto ili meni u “Ilaafathi” restoranu. Dodatne usluge u sklopu all inclusive videti u tabeli. Obavezna doplata za svečanu večeru za 24.12., 31.12.

Sobe: 48
Ocean View Pool Villa: oko 110m² sa spoljašnjim delom (19),otvoreno kupatilo sa tušem/ wc, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantil, TV, Entertainmentsystem, CD/DVD plejer, iPad®/iPod®-Station, telefon, besplatan pristup internetu, klima, ventilator na plafonu, aparat za kafu/čaj, mini bar, sef. U bašti plunge pool, odvojeni whirlpool i dnevni ležaj. Vile su malo uvučene u vegetaciju. Pogled more, delimično ograničen vegetacijom.
Beachfront Pool Villa: oko 110m² sa spoljašnjim delom (27), kao Ocean View Pool Villa, direktno do vode, sa privatnom drvenom terasom, delimično iznad mora, sa direktnim pristupom moru. Paviljon sa ležaljkama u hladu na drvenoj platformi.

Zabava: jednom nedeljno “Maldivska noć”.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, pikado, fudbal i odbojka. Uz doplatu: windsurfing, skijanje na vodi, wakeboard/kneeboard, katamarn, pecanje na pučini i mnogi drugi.

Ronjenje: Ostrvo je okruženo prvoklasnim unutrašnjim grebenom. Greben susednog ostrva Angsana Ihuru nudi takođe mnogobrojne mogućnosti za ronjenje. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness: “Banyan Tree Spa” vas vodi u svet opuštanja i potpunog odmora. Uz doplatu: masaže, tretmani za ulepšavanje i brojni ostali tretmani.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.