Olhuveli Beach and Spa Resort - TRAVEL BOUTIQUE

DOMINIKANA u NOVEMBRU
〈 Klikni za detalje 〉

Olhuveli Beach and Spa Resort 4+*

Položaj: oko 900mdugo i 100 m široko ostrvo, leži u Južom-Male-atolu. Aerodrom Male je udaljen oko 34 km, oko 45 min vožnje brzim brodom.

Hotel: prelepo ostrvo, poznato po svojim lepim plažama i mnogobrojnim peščanim sprudovima. Gostima stoje na raspolaganju lobi sa recepcijom, 1 glavni restoran, 2 a-la-carte restorana, koji u svojoj ponudi imaju internacionalnu i azijatsku kuhinju („Asian-Fusion“), 3 bara, 1 karaoke-lounge, 1 bazen sa odeljkom za decu i igralište za decu, 1 bazen sa prelivajućom vodom, suncobrani i ležaljke na bazenu i plaži, peškiri na bazenu, radnja, juvelirnica, frizer, bibilioteka sa internetom WLAN (uz doplatu), lekarska ordinacija.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak i večeru u glavnom restoranu uključen u cenu. Kod rezervisanog punog pansiona dodatno je uključen i ručak na bazi švedskog stola. Kod All inclusive usluge,sva tri obroka su na bazi švedskog stola. Dodatne usluge koje su uračunate u All inclusive se nalaze u tabeli sa cenama. Ala-carte i grill restoran uz doplatu. Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12 i 31.12.

Sobe: 164
Deluxe: oko 50m² (96), dvospratni bungalovi na plaži sa po 4 smeštajne jedinice. Sadrže kupatilo sa tušem, odvojeni WC, fen, bade mantil, TV, telefon, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, pogled na more ili na baštu.
Beach Villa: oko 84m² (8), zasebne vile, oko 4m udaljene jedna od druge, na južnom kraju ostva, kao Deluxe sa dodatnim mogućnostima za sedenje, poluotvorenim kupatilom sa kadom, odvojenim tušem, dodatno sa spoljnim tušem i paviljonom sa ležaljkama za sunčanje, CD-plejer, internet uz doplatu, veranda sa sofom, privatni deo plaže.
Jakuzzi Water Villa: oko 81m² (kategorija *****)(32), na istočnoj strani, izgrađene na stubovima u laguni, kao Beach Villa, zatvoreno kupatilo, bez dodatnog spoljnog tuša, terasa za sunčanje, dodatno sa jakuzzijem i direktnim pristupom moru.

Honeymoon Water Villa: oko 122m² (kategorija *****) (5), kao Jakuzzi Water Villa, specijalno opremljene za goste na medenom mesecu, sa odvojenim dnevno-spavaćim prostorom, dodatno sa odvojenim WC-om sa tušem i prelepim panoramskim pogledom. Velika polunatkrivena terasa za sunčanje sa velikim jakuzzijem i parnim kupatilom.

Zabava & izleti: više puta nedeljno večernja zabava. Uz doplatu: razni izleti i ture brodom.

Sport & Fitness: Uračunato: odbojka na plaži, stoni tenis, pikado. Uz doplatu: fitnes centar, teniski teren sa osvetljenjem, badminton, bilijar, surfing, skijanje na vodi, kitesurfing, wakeboarding, jedrenje, katamaran, kajak, banana čamac, pedalino, pecanje na pučini.

Ronjenje
Do unutrašnjeg grebena udaljenost iznosi oko 100-150m. PADIškola ronjenja nudi ronilačke kurseve uz doplatu. Snorkling uz doplatu. Više informacija o školi ronjenja dobićete na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de, Subject Olhuveli.

Beauty & Wellness
Prelepi „Sun Spa“ raspolaže sa osam paviljona za razne vrste tretmana, koji se baziraju na teoriji 5 elemenata kineske medicine. Uz doplatu: sauna, parno kupatilo, jakuzzi, masaže, tretmani, ayurveda terapija.

More Inclusive
Rođendanski specijal
Gosti koji za vreme boravka slave rođendan, dobijaju rođendanski kolač i flašu vina. Molimo navesti informaciju pri rezervaciji.

Venčanja & Honeymoon
Venčanja u raju
Detaljne informacije i cene paketa venčanja Olhuveli Beach & Spa Resort potražite kod svoje agencije.

Honeymoon Special
Mladenci dobijaju na dolasku korpu s voćem i specijalnu večeru pod svećama. Minimalan boravak od 5 noćenja. Molimo navesti informaciju pri rezervaciji.

Godišnjica braka
Gosti koji tokom boravka slave godišnjicu braka, dobijaju tortu i flašu vina. Molimo navesti informaciju pri rezervaciji.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti