Olhuveli Beach and Spa Resort 4+*

Položaj: Na oko 800 m x 300 m velikom ostrvu Olhuveli u Južnom Male Atolu. Aerodrom Male na oko 34 km odn. oko 45 minuta brzim brodom.

Hotel: U sred bujne vegetacije, savremeni stil. Raspolaže restoranom na bazi švedskog stola – ,,Sunset’’, a tu su i 3 a-la-carte restorana: ,,Four Spices’’ (tajlandski, iznad vode), ,,Lagoon Restaurant’’ sa internacionalnim jelima i restoran ,,The Plankton Grill’’ na plaži, koji služi morske plodove. ,,Island Pizza’’ snack-bar, tri bara, karaoke lounge, bazen sa odvojenim dečjim bazenom, infinity bazen, različite prodavnice, juvelir, besplatni Wi-Fi i igralište za decu upotpunjuju ponudu.

Sobe: 353
Deluxe: oko 50 m² (96), u dvospratnim bungalovima, sa po 4 stambene jedinice, elegantno uređene, kupatilo sa tušem/WC, fen, bade mantil, TV, telefon, klima, plafonski ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, besplatni Wi-Fi, sef, balkon ili terasa, pogled na more ili vrt.
Grand Deluxe: oko 72 m² (4), kao Deluxe, renovirane, sa poluotvorenim kupatilom i kadom i odvojenim tušem.
Beach Villa: oko 84 m² (7), kao Deluxe, odvojena vila, na plaži, otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, spoljašnji tuš i terasa sa dnevnim ležajem i ležaljkama.
Grand Beach Villa: oko 80 m² (40), kao Beach Villa, novoizgrađena i moderno uređena.
Grand Beach Suite with Pool: oko 101 m² (18), kao Grand Beach Villa, sa odvojenim spavaćim i dnevnim prostorom i privatnim bazenom na plaži.
Deluxe Water Villa: oko 64 m² (21), kao Beach Villa, na stubovima u laguni, bez spoljašnjeg tuša, sa zatvorenim kupatilom, sa terasom sa ležaljkama i direktnim pristupom laguni.
Jacuzzi Water Villa: oko 81 m² (13), kao Deluxe Water Villa, sa terasom za sunčanje sa đakuzijem.
Sunset Jacuzzi Water Villa: oko 81 m² (19), kao Jacuzzi Water Villa, na strani zalaska sunca.

Ishrana: All inclusive

All Inclusive: Bogati švedski sto za doručak, za ručak švedski sto u restoranu ,,Sunset Restaurant’’ ili užina u ,,Island Pizza’’, za večeru švedski sto u restoranu ,,Sunset’’ ili meni u restoranu ,,Lagoon Restaurant’’, odabrana alkoholna i bezalkoholna pića (voda, bezalkoholna pića, sokovi-limenke, kafa, čaj, domaće vino, pivo, odabrana žestina i kokteli) od 10h do 24h u glavnom restoranu, i barovima i u baru na bazenu, popodnevni čaj sa užinom od 16h-18h u baru ,,Lagoon Bar’’, mini-bar (voda, sokovi, pivo, vino; jedno punjenje dnevno), pola flaše penušavca u sobi, po boravku pola sata kursa snorklinga i surfovanja, 15-minutno korišćenje jet-ski, 1 izlet, 15-minutna masaža po osobi/boravku.

Zabava: Više puta nedeljno večernja zabava.

Sport: Uračunato: fitnes, odbojka na plaži, surfovanje, kajak, badminton, stoni tenis, tenis, bilijar i pikado. Uz doplatu: kitesurfing, skijanje na vodi, jedrenje, banana čamac, pedalina

Beauty & Wellness: ,,Sun Spa’’ u unutrašnjosti ostrva raspolaže sa 6 otvorenih prostorija za tretmane i salonom lepote. Tretmani se baziraju na teoriji 5 elemenata kineske medicine.

Ronjenje: Škola ronjenja ,,Sun Diving’’ (PADI Five Star Gold) nudi veliki broj kurseva i izleta. Oprema za snorkeling uračunata. Greben udaljen oko 100- 150 m.

Deca: Klub za decu: „Maakana Kids Club” za decu od 3 do 14 godina.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.