Summer Island Maldives Resort 4*

Položaj: nalazi se u okviru ostrva Ziyaaraifushi, udaljen 35 km od međunarodnog aerodroma Velana sa kog postoje mogućnosti transfera gliserom u trajanju od 45 minuta vožnje ili hidroavionom u trajanju od 15 minuta (uz doplatu).

Hotel: Komforan rizort, nudi prijatan i opuštajući boravak kako za parove tako i za porodice sa decom. Pored standardnih aktivnosti uz more i plažu imaćete priliku da uživate u velikoj gastronomskoj ponudi “Samuga” kao i “Hiya Owerwater” restorana koji će Vam predstaviti širok dijapazon lokalne, zatim kineske, singapurske, japanske, i medjunarodne / kontinentalne kuhinje. Pored restorana postoje i 2 bara, “Nevi” koji je glavni i nalazi se na plaži, dok se “Avi” bar nalazi iznad vode.

Sobe: 156
Garden Room: oko 38 m2, (7) okrenutih prema bujnim i lepo uređenim baštama, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, sef, aparat za kafu / čaj, televizor, frižider, nameštenu terasu
Superior Bungalow:  oko 40 m2, (52),  direktan pristup plaži, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš kabina, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, aparat za kafu / čaj, televizor, frižider, nameštenu terasu
Premium Beach Villa: između 41- 45 m2, (16) nalaze se direktno na plaži uz pogled na more, korišćenje DVD / Blu Ray player-a, mini bar (uz doplatu) espreso kafe aparat , fen za kosu, klima uređaj, sef, telefon, zasebno kupatilo sa jacuzzi kadom i kišnim tuševima, nameštena terasa.
Water Villa: oko 45 m2, (20) vila se nalazi iznad vode i ima direktan pristup laguni, korišćenje DVD / Blu Ray player-a, mini bar (uz doplatu), sef, TV, telefon, espreso kafe aparat, zasebno kupatilo sa jacuzzi kadom i kišnim tuševima, nameštena terasa.
Superior Beach: oko 41 m2, (30) direktan pristup plaži i pogledom na more, poluotvoreno kupatilo, kišni tuš, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, sef, TV, ketler za kafu / čaj, frižider, nameštena terasa.
Superior Vista: oko 41 m2 (30)  smeštene su u objektima sa 4 smeštajne jedinice i nalaze se na prvom spratu, imaju velike terase sa kojih se pruža direktan pogled na more, poluotvoreno kupatilo, kišni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, sef, tv, kuvalo za kafu /čaj, frižider, nameštena terasa / balkon.
The Summer House: Idealan smeštaj za sladokusce i hedoniste, smeštaj se prostire na dva sprata sa nameštajem od prirodnog drveta, velikim balkonima koji gledaju direktno na more i vlastitim bazenom. Dve spavaće sobe i tri kupatila sa tušem, otvorena i zatvorena trpezarija pružaju komfor za veći broj osoba (6 odraslih ili 4 odrasle osobe uz dvoje dece) uz korišćenje TV-a, telefona, čajne kuhinje, Wi-FI-a, aparata za kafu / čaj, mini bar-a, korišćenje jacuzzi-a, room servisa, ležaljki za plažu suncobrana i peškir.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak, dok se ručak ili/i večera služe u restoranima „Samura“  i „Hiya Overwater„.

Zabava : Povremeno večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: odbojka na pesku, stoni tenis, bandminton, bilijar, društvene igre, teretana, snorking je besplatan za sve goste koji su na all – inclusive konceptu! Uz doplatu: jedrenje na dasci, pecanje na otvorenom, vožnja katamaranom, vožnja pedalinom, noćno pecanje, krsterenja i poseta naseljenim i nenaseljenim ostrvima.

Ronjenje: U okviru resorta postoji škola ronjenje „Diverland Maldives“ koja se nalazi na samoj plaži.

Wellness: Opuštajući „Serena Spa“ će učiniti vaš boravak još prijatnijim uz širok spektar masaža tela i lica kao i tretmana za celo telo u prelepom ambijentu.

Medeni mesec: Dodatne pogodnosti za putnike koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) uz prethodnu najavu risortu.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

1.550 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Superior Vista
  • Transfer:Brzi brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte iskustva putnika:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.