Kurumba Maldives - TRAVEL BOUTIQUE

LAST MINUTE MALDIVI U AVGUSTU
〈 Klikni za detalje 〉

Kurumba Maldives 5*

Položaj: dimenzije ostrva oko 500m x 300m, u neposrednoj blizini glavnog grada Male, aerodrom Male je udaljen oko 10min gliserom.

Hotel: jedno od prvih resorta na Maldivima, pruža dugogodišnje iskustvo u servisu i kvalitet. Bujna vegetacija ostrva, tropska atmosfera, 8 restorana na raspolaganju. Glavni restoran Vihamana sa dnevnim kulinarskim tematskim menijima, restoran libanske i marokanske kuhinje Al Qasr kao i Thila, restoran gde se nude lokalni specijaliteti, 3 bara, 2 bazena, odvojen dečiji bazen, biblioteka, DVD najam, besplatan WLAN, butik i juvelirnica.

Ishrana: bogat švedski sto za doručak, za polupansion večera švedski sto u glavnom restoranu, za pun pansion odn. All inclusive dodatno za ručak i večeru švedski sto u glavnom restoranu, dodatne usluge za All incluisve. Obavezna doplata za prazničnu večeru 31.12.

Sobe: 180
Superior: oko 74m² (38), u dvospratnim bungalovima u nizu, sa po četiri stambene jedinice, moderno opremljene, otvoreno kupatilo sa kadom, odvojen tuš, WC, spoljni tuš, fen, TV, telefon, besplatan WLAN, klima, bademantil, ventilator na plafonu, aparat za čaj i kafu, mini bar, serf, terasa ili balkon koji je okrenut morskoj strani, delimično s pogledom na more. (RI B)
Deluxe: oko 50m² (40), kao Superior, u bungalovima u prizemlju sa dve stambene jedinice u boljem položaju, bez spoljnjeg tuša.
Deluxe Bungalow: oko 74m² (45), kao Deluxe, samostalni bungalov, Nespresso aparat za kafu, DVD plejer, dnevni ležaj na terasi.
Beachfront Deluxe Bungalow: oko 74m² (30) kao Deluxe Bungalow, u prvom redu do plaže, nespresso aparat, Ipod Docking station, DVD plejer.

Zabava i izleti: večernja zabava sa muzikom uživo.

Sport i fitnes: uključeno: fitnes centar, odbojka na plaži, kajak, pedaline, fudbal, bilijar, stoni tenis, tenis. Uz doplatu: skijanje na vodi, parasailing, ostale sportske aktivnosti, pecanje na pučini.

Deca: klub za decu: od 4 do 12g, otvoreno 9- 18č, igralište.

Ronjenje: Optimalni uslovi za ronjenje, greben okružuje ostrvo i direktno se graniči sa ostrvom. Oprema za snorkling je uključena. Za ronioce na raspolaganju je Euro Divers škola ronjenja (PADI).

Beauty and Wellness: Veli Spa i divna oaza mira stoji na raspolaganju, kozmetika zasnovana na lokalnim i prirodnim proizvodima.

Extra: Gosti u Beachfont Deluxe Bungalow imaju mogućnost za premium doručak u restoranu Thila.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti