Kurumba Maldives 5*

Položaj: Ostrvo veličine oko 500m x 300m, u neposrednoj blizini glavnog grada Male, aerodrom Male je udaljen oko 10min brzim brodom.

Hotel: Elegantan hotel sa tradicijom u svojoj ponudi ima ukupno 8 restorana sa raznovrsnom gastronomskom ponudom. U glavnom restoranu ,,Vihamanaa’’ svakog dana u ponudi su raznovrsni tematski švedski stolovi. ,, Al Qasr’’ nudi jela libanske, tunižanske i marokanske kuhinje, a ekskluzivni restoran ,,Thila’’ maldivske grill specijalitete, koji se služe na plaži ili iznad vode. Jela moderne italijanske kuhinje možete probati u restoranu ,,Isola’’, dok raznovrsne azijske specijalitete možete poručiti u restoranu ,,King Thai’’. U ponudi rizorta su još 4 bara, 2 bazena sa odvojenim dečjim bazenom, biblioteka, najam DVD-a, besplatan Wi-Fi, butik i juvelirnica. U cilju zaštite ostrva od erozije i velikih talasa, u moru su postavljeni lukobrani.

Sobe: 180
Superior: oko 74 m² (38), u dvospratnim bungalovima u nizu, sa po 4 stambene jedinice. Savremeno uređeni, otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, spoljni tuš, fen, TV, DVD-player, telefon, besplatan Wi-Fi, klima, bade mantil, plafonski ventilator, aparat za kafu/čaj, mini-bar, sef, terasa ili balkon, na strani ka moru, sa pogledom na more.
Deluxe Bungalow: oko 74 m² (74), kao Superior, zasebni bungalovi, sa dnevnim ležajem na terasi.
Beachfront Deluxe Bungalow: oko 74m² (32) kao Deluxe Bungalow, u prvom redu do plaže, sa Nespresso aparat.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno večera, kod punog pansiona odn. kod all inclusive usluge dodatno ručak i večera u formi švedskog stola u restoranu ,,Vihamanaa’’ uračunat.

Zabava: večernja zabava sa muzikom uživo.

Sport i fitnes: Uračunato: fitnes centar, odbojka, kajak, fudbal, bilijar, stoni tenis, tenis, košarka. Uz doplatu: skijanje na vodi, parasailing, pecanje na pučini i dnevne aktivnosti i ostali vodeni sportovi.

Beauty and Wellness: Veli Spa i divna oaza mira stoji na raspolaganju, kozmetika zasnovana na lokalnim i prirodnim proizvodima.

Deca:
Klub za decu: za 4-13 godina, otvoren 9-18h sa mnogobrojnim aktivnostima i igralištem za decu.

Ronjenje: Optimalni uslovi za snorkling: unutrašnji greben okružuje ostrvo. Oprema za snorkling se doplaćuje. Škola ronjenja Euro Divers (PADI) stoji gostima hotela na raspolaganju

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.