Dreamland Maldives Resort 4*

Položaj: „Dreamland Maldives Resort“ je udaljen 25 minuta vožnje hidroavionom od medjunarodnog aerodroma Velana u prestonici Male

Hotel: Ovaj jedinstveni resort poznat po slatkovodnom jezeru površine 1.600 m2 koje se nalazi u okruženju palmi i mangrova visine preko 20 metara oduševiće vas svojim prirodnim sadržajima kao i svim ostalim detaljima bitnim za boravak gostiju. Hotel poseduje ukupno 90 smeštajnih jedninica podeljenih u bungalove pozicioniranih na plaži ili iznad same lagune i sve smeštajne jedinice su moderno opremljene i  poseduju klima uredjaj, nameštenu terasu, satelitsku televiziju. Hotel poseduje otvoreni bazen, fitnes centar, biblioteku, centar za sportove na vodi, školu ronjenje, kao i dva open buffet restorana uz dva bara koji će vam biti na raspolaganju da zadovoljite svoja kulinarska čula domaćom, azijskom kao i medjunarodnom kuhinjom. U okviru kompleksa se nalazi i opuštajući spa centar koji će svojom bogatom ponudom opuštajućih masaža i pregršt tretmana za negu lica i tela biti pun pogodak u toku vašeg boravka. Wi-Fi konekcija je dostupna unutar celog kompleksa i više nego ljubazno osoblje će vam biti na raspolaganju i pomoći da otkrijete sve čari ovog hotela.

Sobe: 90

Beach Bungalow : oko 78 m2, nalaze se na plaži , pruža pogled na more, satelitska tv sa ravnim ekranom,tuš, kada, spoljni tuš, fen za kosu, klima uredjaj, sef, telefon, ketler za čaj / kafu, frižider, nameštena terasa.

Water Bungalow : oko 78 m2, nalaze se iznad lagune na nosačima,direktan pristup moru uz pogled na more, satelitska tv sa ravnim ekranom,tuš, kada, spoljni tuš, fen za kosu, klima uredjaj, sef, telefon, ketler za čaj / kafu, frižider, nameštena terasa.

Ishrana: Bogati i raskošni, doručak ručak i večera se konzumiraju u dva hotelska restorana  „Semi Offshore Lake“ ili „Semi Offshore Sea View“ na bazi švedskog stola, ukoliko izaberete all inclusive opciju konzumacija pića (voda, sokovi, kafa, čaj, kokteli, aperitivi, vino i pivo) su uračunati u cenu.

Zabava: Povremena večernja zabava uz animaciju i živu muziku.

Sport&Fitness: Uračunato: odbojka na pesku, stoni tenis, boćanje, teretana, pikado i stoni fudbal. Uz doplatu: JetSki, vožnja kanua, jedrenje na dasci, veslanje, najam tenis terena uz opremu, škola ronjenja.

Ronjenje: U okviru kompleksa se nalazi PADI i SSI škola ronjenja uz instruktore na nemačkom i engleskom jeziku.

Wellness: Hotelski Spa centar je na raspolaganju i nudi gostima širok izbor tretmana za negu lica i tela kao i mnoštvo raznih opuštajućih masaža.

Medeni mesec: Specijalne pogodnosti za goste koji putuju na medeni mesec (važi 6 meseci nakon venčanja)

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

1.745 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Beach Bungalow
  • Transfer:Unutrašnji let + brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.