Cinnamon Dhonveli Maldives 4*

Položaj: Na ostrvu Dhonveli veličine 600 m x 100 m, u Severnom Male Atolu. Aerodrom Male udaljen oko 13 km, oko 20 min vožnje brzim brodom.

Hotel: Na ovom ostrvu pronaći ćete odlične uslove za opušteni odmor. Ljubitelji kupanja uživaće u maloj laguni ostrva. Dhonveli je naročito poznat kod surfera iz celog sveta, za koje je ovo ostrvo i njegovo okruženje pravi Eldorado. Restorani ,,Koimala” i ,,Maakana” raspoređeni su na različitim delovima ostrva. U zavisnosti od smeštaja, gosti se hrane u nekom od restorana. 2 bara, bazen sa odvojenim bazenom za decu, igralište za decu, suvenirnica, Wi-Fi uz doplatu upotpunjuju ponudu rizorta. Gostima Overwater Suitova stoji na raspolaganju ekskluzivni de osa restoranom “Rehendi”, zasebnim barom i bazenom. U cilju zaštite ostrva od erozije, na nekim mestima su izgrađeni lukobrani, koji štite ostrvo od talasa.

Sobe: 148
Economy: oko 49 m² (20), svetle i lepo uređene, jednospratne, u unutrašnjosti ostrva u bungalovima sa prostorom za dnevni boravak u prizemlju i spavaćim delom na otvorenoj galeriji na prvom spratu, kupatilo sa kadom, WC, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini-bar, aparat za čaj/kafu, sef, Wi-Fi uz doplatu, terasa.
Superior: oko 60 m² (24), kao Economy, u 6 dvospratnih bungalova sa po 6 stambenih jedinica, kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, terasa ili balkon, ka morskoj strani.
Beach Bungalow: oko 63 m² (40), kao Superior, u prizemnim bungalovima sa po 2 stambene jedinice, poluotvoreno kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, terasa, pogled more.
Water Bungalow: oko 66 m² (36), kao Beach Bungalow, sa jednom stambenom jedinicom, na stubovima iznad vode, zatvoreno kupatilo sa đakuzijem i odvojenom kadom, drvena platforma sa direktnim pristupom moru.
Over Water Suite: oko 86 m² (24), kao Water Bungalow, bolje i elegantnije uređene i opremljene, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, veće kupatilo sa samostojećom kadom, sa staklenim delom dna za posmatranje podvodnog sveta i većom terasom sa ležaljkama, kao i mrežom iznad vode.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak, kao i ručak i večera u formi švedskog stola u restoranu ,,Koimala’’ ili ,,Maakana’’ uračunati. Gostima koji odsedaju u Over Water Suite se svi obroci serviraju u restoranu ,,Rehendi’’.

Zabava: Svakodnevno diskretna večernja zabava i živa muzika.

Sport: Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, pikado, stoni tenis, badminton, tenis (osvetljenje uz doplatu). Uz doplatu: kajak, jet-ski, jedrenje, jedrenje katamaranom, banana čamac, pecanje na pučini

Wellness: Opustite se u “Chavana Spa” centru uz masaže, kozmetičke i razne druge tretmane.

Ronjenje: U ponudi je škola ronjenja sa brojnim kursevima i izletima, u toku kojih možete istražiti lepote podvodnog sveta. Oprema za snorkling uz doplatu.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

1.874 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Pun pansion
    (doručak, ručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Garden Bungalow
  • Transfer:Brzi brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.