Baglioni Resort Maldives 5*

Položaj: Nalazi se na ostrvu „Maagau“ u „Dhaalu“ atolu. Kako se hotel nalazi na privatnom ostrvu (1 hotel = 1 ostrvo), do njega se sa glavnog aerodroma na Male-u stiže hidroavionom, gde let traje oko 40 minuta.

Hotel: Ukoliko volite manja ostrva (dužine 460m i širine 230m) i apsolutnu privatnost Baglioni Resort je idealan za vas. Izgubite se u prostranstvu Indijskog okeana i ponovo pronađite sebe dok uživate pod palmom i ispijate koktel. Luksuzni hotel u italijanskom stilu, otvoren je 2019. godine okružen tirkiznim morem, baršunasto belim peskom i bujnim zelenilom. Uspomene koje napravite u ovom hotelu će trajati čitavu večnost. Koliko je hotel dobar, govori i činjenica da pripada grupi „The Leading Hotels of the World“.Sobe: 96 vila

Luksuzne vile u italijanskom stilu ušuškane u tropsko zelenilo. Opremljene su kupatilom na otvorenom ili zatvorenom, fenom, klima uređajem, TV-om, telefonom, sefom, mini barom, terasom sa ležaljkama.

Beach Villa: veličine 87m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela.Sunset Beach Villa with Pool: veličine 107m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela, ima pogled na zalazak sunca, kao i privatni bazen.

Deluxe Beach Villa with Pool: veličine 120m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela sa privatnim bazenom.Deluxe Beach Suite with Pool: veličine 190m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela sa privatnim bazenom.

Water Villa: veličine 105m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela, nalazi se na stubovima iznad vode.Sunset Water Villa: veličine 105m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela, ima pogled na zalazak sunca.

Water Villa with Pool: veličine 105m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela sa privatnim bazenomTwo Bedroom Family Beach Villa with Pool: veličine 207m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela sa privatnim bazenom.

Ishrana: Uživajte u luksuznoj trpezi sa nizom kuhinja iz celog sveta. Četiri vrhunska restorana koja služe gurmanska jela, takođe imaju i tradicionalnu italijansku piceriju. Restoran „Gusto“ služi autentična italijanska jela, „Umami“ je japanski, a za ljubitelje internacionalne kuhinje tu je restoran „Taste“, dok u baru na plaži gricnite nešto dok se sunčate ili popijte osvežavajuće piće.Sport: Pravo je vreme da se oprobate u nekom od sportova na vodi kao što je kajak, jet-ski, stand up padleboarding, vožnja kanuom. A za one koji ne propuštaju dnevni trening tu je i potpuno opremljena teretana koja je otvorena 24h.Wellness: Doživite istinski autentične Maldive u Baglioni Spa, pravoj italijanskoj oazi duboko u srcu netaknute prirode. Ovde ćete naći pravi balans između tela, uma i duše, spa centar ovog hotela ima 4 sobe za individualne tretmane i tretmane za parove. Opustite se i regenerišite telo i dušu zahvaljujući luksuznim ritualima po maldivskoj tradiciji. Personalizujte svoje tretmane ili čak izaberite da uživate u njima u intimi svoje vile.Deca: Deca se mogu zabaviti u dečijem klubu (od 3  do 12 godina), igrajući se u pesku, pravljenju origamija, ukrašavanju kolačića, organizovanoj mini olimpijadi na plaži, istraživanju ostrva sa stručnim osobljem, igranju odbojke, preskakanju vijače i slično. Doživljaj će upotpuniti i gledanje filmova i crtaća pod otvorenim nebom.
Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

3.902 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Privilege All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Tip smeštaja:Beach Villa
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte više o hotelu:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.