Baglioni Resort Maldives 5*

Položaj: Nalazi se na ostrvu „Maagau“ u „Dhaalu“ atolu. Kako se hotel nalazi na privatnom ostrvu (1 hotel = 1 ostrvo), do njega se sa glavnog aerodroma na Male-u stiže hidroavionom, gde let traje oko 40 minuta.

Hotel: Ukoliko volite manja ostrva (dužine 460m i širine 230m) i apsolutnu privatnost Baglioni Resort je idealan za vas. Izgubite se u prostranstvu Indijskog okeana i ponovo pronađite sebe dok uživate pod palmom i ispijate koktel. Luksuzni hotel u italijanskom stilu, otvoren je 2019. godine okružen tirkiznim morem, baršunasto belim peskom i bujnim zelenilom. Uspomene koje napravite u ovom hotelu će trajati čitavu večnost. Koliko je hotel dobar, govori i činjenica da pripada grupi „The Leading Hotels of the World“.Sobe: 96 vila

Luksuzne vile u italijanskom stilu ušuškane u tropsko zelenilo. Opremljene su kupatilom na otvorenom ili zatvorenom, fenom, klima uređajem, TV-om, telefonom, sefom, mini barom, terasom sa ležaljkama.

Beach Villa: veličine 87m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela.Sunset Beach Villa with Pool: veličine 107m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela, ima pogled na zalazak sunca, kao i privatni bazen.

Deluxe Beach Villa with Pool: veličine 120m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela sa privatnim bazenom.Deluxe Beach Suite with Pool: veličine 190m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela sa privatnim bazenom.

Water Villa: veličine 105m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela, nalazi se na stubovima iznad vode.Sunset Water Villa: veličine 105m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela, ima pogled na zalazak sunca.

Water Villa with Pool: veličine 105m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela sa privatnim bazenomTwo Bedroom Family Beach Villa with Pool: veličine 207m2 unutrašnjeg i spoljašnjeg dela sa privatnim bazenom.

Ishrana: Uživajte u luksuznoj trpezi sa nizom kuhinja iz celog sveta. Četiri vrhunska restorana koja služe gurmanska jela, takođe imaju i tradicionalnu italijansku piceriju. Restoran „Gusto“ služi autentična italijanska jela, „Umami“ je japanski, a za ljubitelje internacionalne kuhinje tu je restoran „Taste“, dok u baru na plaži gricnite nešto dok se sunčate ili popijte osvežavajuće piće.Sport: Pravo je vreme da se oprobate u nekom od sportova na vodi kao što je kajak, jet-ski, stand up padleboarding, vožnja kanuom. A za one koji ne propuštaju dnevni trening tu je i potpuno opremljena teretana koja je otvorena 24h.Wellness: Doživite istinski autentične Maldive u Baglioni Spa, pravoj italijanskoj oazi duboko u srcu netaknute prirode. Ovde ćete naći pravi balans između tela, uma i duše, spa centar ovog hotela ima 4 sobe za individualne tretmane i tretmane za parove. Opustite se i regenerišite telo i dušu zahvaljujući luksuznim ritualima po maldivskoj tradiciji. Personalizujte svoje tretmane ili čak izaberite da uživate u njima u intimi svoje vile.Deca: Deca se mogu zabaviti u dečijem klubu (od 3  do 12 godina), igrajući se u pesku, pravljenju origamija, ukrašavanju kolačića, organizovanoj mini olimpijadi na plaži, istraživanju ostrva sa stručnim osobljem, igranju odbojke, preskakanju vijače i slično. Doživljaj će upotpuniti i gledanje filmova i crtaća pod otvorenim nebom.
Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


ili


Ukoliko vas zanimaju primeri cena aranžmanaPogledajte više o hotelu:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.