Atmosphere Kanifushi Maldives - TRAVEL BOUTIQUE

LAST MINUTE MALDIVI U AVGUSTU
〈 Klikni za detalje 〉

Atmosphere Kanifushi Maldives 5*

Položaj: na oko 2.000mx90m dugačkom ostrvu Kanifusho. Udaljenost od aerodroma Male oko 133km, oko 30 minuta hidroavionom.

Hotel: puristički jasne linije u kontrastu sa bujnom vegetacijom ostrva čine resort zanimljivim mestom za odmor. Prostranost ostrva pruža izuzetne mogućnosti za odmaranje. Glavni restoran „The Spice“ sa Live Cooking mestima, prvi vegetarijanski restoran na Maldivima „Just Veg“, „Teppanyaki“ i „The Sunset“ gde možete uživati u raznoraznim specijalitetima kuhinje. Bar „The Liquid“ raspolaže osvežavajućim koktelima, u kojim možete uživati pored bazena. Još jedan bazen i bar „The Sunset Bar“ stoji na raspolagnju odraslim osobama. Laka užina, besplatan internet WLAN na celom ostrvu zaokružuju ponudu ovog hotela.

Ishrana: All inclusive

Sobe: 132 Sunset Beach Villa: oko 100m² uključujući i spoljni deo (64), u prvom redu do plaže, ušuškan u tropsku vegetaciju, istovremeno i moderno i tradicionalno, otvoreno kupatilo sa tušem, đakuzi kada, bademantil, fen, TV, dnevni ležaj, DVD/CD plejer, telefon, iPOd station, besplatan WLAN, klima, ventilator na plafonu, aparat za čaj/kafu, minibar, sef i terasa. Sunset Junior Suite: oko 132m² uključujući spoljni deo (40), kao Sunset Beach Villa, sa više privatne sfere. Sunset Pool Villa: oko 192m² uključujući spoljni deo (10), kao Sunset Beach Villa, veoma privatan osećaj, na samom špicu ostrva, sa velikom terasom i privatnim bazenom u vrtu. Sunset Family Villa: oko 200m² uključujući spoljni deo (18), dva Sunset Beach Vile povezane vratima.

Zabava: više puta nedeljno večernja zabava uz muziku uživo, društvene igre u The Club House (od 8-22č).

Sport i fitnes: uključeno: fitnes centar, bilijar, surfovanje, kanu, pedaline, tenis i katamaran. Uz doplatu: sportovi na vodi, jetski, pecanje napučini i wakeboard. Ronjenje Do dva puta dnevno snorkling izleti do obližnjeg grebena (oko 30 min vožnje), oprema za snorkling uključena u cenu. Ostrvo ima školu ronjenja.

Beauty and Wellness: Akiri Spa raspolaže sa 12 soba za tretmane sa divnim pogledom na Indijski okean.

Premium All inclusive: Bogat švedski sto za doručak, za ručak švedski sto u restoranu The Spice odn. a la Carte u baruThe Sunset i uveče švedski sto u restoranu The Spice ili meni u restoranu Just Veg. Jednom uveče meni u The Sunset po osobi/nedelji, užine u baru na bazenu kao i u Liquid baru, veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića (sokovi, čaj, kafa, vino, penušavac, žestoka pića, kokteli) od 9:30-24:30. popodne kafa i čaj sa užinom, minibar (sokovi, pivo, vino). Jedan Sunset Fishing izlet, po osobi/boravku, korišćenje sportske ponude, 20% popusta na prva dva ronjenja (uz PADI sertifikat) kao i 50% popusta za masažu u paru.

More inclusive: Gosti dobijaju 50% popusta za min.4 noći na cenu transfera, za min. 7 noćenja transfer je besplatan. Važi od 1.11.- 19.12., za rezervacije do 15.9.
Gosti imaju prilaz hotelskom Lounge- u na aerodromu Male, tokom čekanja na hidroavion. Za rezervaciju Sunset Junior Suite gosti dobijaju flašu penušavca i kanape pri dolasku, svakodnevno korpu voća, flaša belog vina kao i flaša crvenog vina. Za rezervaciju Sunset Pool Vile gosti dobijaju flašu šampanjca i kanape pri dolasku, batler servis, kafa i čaj ujutru (pre 8č), A la Carte doručak u The SUnset baru, mogućnost večere u restoranim gde se služe specijaliteti, svakog dana korpa voća, flaa belog i crvenog vina.

Extra: Prednost za 60 plus
Gosti sa više od 60 godina (godište navesti pri rezervaciji) dobijaju popust od oko 10% na cenu hotela. Doplata za All inclusive se dodatno obračunava. Mođe se kombinovati sa drugim tipovima uštede.

Idealno za porodice: Sunset Family Vila: dve Sunset Beach vile spojene vratima. Klub za decu: mnoge aktivnosti za decu od 4 do 12 g, otvoreno 9-12č i od 14-20č. Top popusti za decu: deca do 14 godina u sobi sa roditeljima u periodu 1.11.-23-12- i 4.4.-30.4. plaćaju samo taksu od EUR 6 po detetu/noćenju.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti