Atmosphere Kanifushi Maldives 5*

Položaj: na oko 2.000 m x 90 m dugačkom ostrvu Kanifushi. Udaljenost od aerodroma Male oko 133 km, oko 30 minuta hidroavionom.

Hotel: Jasne linije u kontrastu sa bogatom vegetacijom odlikuju ambijent ovog rizorta. Prostranstvo ostrva Vam daje mogućnost da se relaksirate. Oduševićete se glavnim restoranom ,,The Spice’’ sa live-cooking stanicama, prvim vegetarijanskim restoranom na Maldivima ,,Just Veg’’, ,,Teppanyaki’’, i restoranom ,,The Sunset’’. Bar „The Liquid“ nudi odlične koktele u kojima možete uživati pored bazena. Bazen i bar „The Sunset Bar“ su na raspolaganju odraslima. U oba bara se služi lagana užina. Besplatni Wi-Fi na celom ostrvu.

Sobe: 132
Sunset Beach Villa: oko 100 m² uklj. spoljašnji deo (64), u prvom redu do plaže, u tropskoj vegetaciji, tradicionalan i moderan istovremeno, poluotvoreno kupatilo sa tušem, WC, jacuzzi, bade mantil, fen, TV sa surround sistemom, DVD/CD plejer, telefon, iPod®-Station, besplatni Wi-Fi, klima, plafonski ventilator, aparat za kafu/ čaj, mini-bar, sef, terasa.
Sunset Junior Suite: oko 132m² uključujući spoljni deo (40), kao Sunset Beach Villa, sa više privatnosti.
Sunset Pool Villa: oko 192m² uključujući spoljni deo (10), kao Sunset Beach Villa, veoma privatan osećaj, na samom špicu ostrva, sa velikom terasom i privatnim bazenom u vrtu.
Sunset Family Villa: oko 200m² uključujući spoljni deo (18), dve Sunset Beach Vile povezane vratima.

Ishrana: All inclusive

Platinum Plus All inclusive: Bogati švedski sto za doručak, za ručak švedski sto u „The Spice“ ili à-la-carte u „The Sunset“ baru na bazenu, za večeru švedski sto u „The Spice“ ili meni u „Just Veg“, jednom nedeljno uveče meni u „The Sunset“, užina u „The Sunset“ baru na bazenu i „Liquid Bar“, odabrana alkoholna i bezalkoholna pića (voda, bezalkoholna pića, sokovi, kafa, čaj, pivo, penušavac, vino, odabrana žestina – premium marke, kokteli i bezalkoholni kokteli) od 9:30h do 00:30h, mini-bar (sokovi, pivo, vino, užina, 2 dopune dnevno), jednom „Sunset Fishing“ po boravku, izlet po osobi/boravku po izboru, 20% popusta na prva 2 zarona (sa PADI sertifikatom), 50% popusta na masažu u paru.

Zabava: više puta nedeljno večernja zabava uz muziku uživo, društvene igre u The Club House (od 8-22h).

Sport i fitnes: Uračunato: fitness centar, teretana, bilijar, surfovanje, kanu, veslanje, tenis i katamaran. Uz doplatu: skijanje na vodi, jetski, pecanje na pučini, wakebord.

Beauty & Wellness: Prijatni „Akiri Spa“ sa 6 prostorija za tretmane sa prelepim pogledom na Indijski okean, kao i frizerom, saunom i parnim kupatilom. Pored ugodnih masaža, na raspolaganju su i manikir i pedikir.

Ronjenje: Do dvaput dnevno snorkling-izleti do obližnjeg grebena (oko 30 minuta vožnje). Oprema za snorkling i izlet uračunati. Licencirana PADI škola ronjenja na ostrvu.

Deca:
Sunset Family Villa:
idealan za porodice. Dve Sunset Beach Villen sa poveznim vratima.
Dečji klub: sa mnogim aktivnostima za decu od 4-12 godina, otvoren od 9h-12h i od 14h-20h.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.


Cenu za ovaj hotel


Pogledajte više o hotelu:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.