Centara Grand Island Resort and Spa Maldives 4+*

Položaj: Ostrvo Machchafushi (oko 280 x 190 m) leži u središtu oblasti poznate po odličnim ronilačkim mogućnostima. Aerodrom Male je oko 90 km udaljen, odnosno oko 25 min leta hidroavionom.

Hotel: nudi pored glavnog restorana „Reef“ (švedski sto sa internacionalnim jelima), još i 2 a-la-carte restorana -„Lotus“, koji je specijalizovan za tajlandsku kuhinju, i „Azzuri Mare“, koji se nalazi na vodi i nudi specijalitete italijanske kuhinje. Ostalisadržaj hotela čine 2 bara, 2 bazena sa odeljkom za decu, ležaljke i peškiri na bazenu i plaži, suncobrani na bazenu, juvelirnica, radnja, biblioteka, internet WLAN uz doplatu, lekarska ordinacija.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak ivečeru u glavnom restoranu uračunat. Kod rezervisane usluge All inclusive dodatno je uključen i švedski sto za ručak. Dodatne uračunate usluge se nalaze u tabeli sa cenama. Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12. i 31.12.

Sobe: 112 suitova i vila
Beach Suite: oko 87m² (od toga oko 11m² spolja) (42), prostrani suitovi (bungalovi sa po dve smeštajne jedinice, udaljenost između bungalova oko 2m), veoma lepo uređeni, sa pažljivo odabranim detaljima, kutak za sedenje, otvoren spavaći prostor na galeriji, kupatilo sa kadom/tušem/WC-om, fen, bade mantil, TV, DVD uređaj, telefon, internet uz doplatu, klima uređaj,ventilator, minibar, mini frižider, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa mogućnošću za sedenje i ležaljkama za sunča nje. Delom sa pogledom na more.
Deluxe Water Villa: oko 86m² (od toga oko 32m² spolja) (10), kao Beach Suite, izgrađeni na stubovima izviše vode, zasebni, sa jednom smeštajnom jedinicom, kada dodatno sa jakuzzijem, drvena platforma sa direktnim prilazom moru.
Deluxe Family Water Villa: oko 93m² (od toga 34m² spolja) (10), kao Deluxe Water Villa, dodatno sa odvojenom dečijom sobom sa krevetima na sprat.
Luxury Sunset Villa: oko 110m² (od toga oko 32m² spolja) (20), kao Deluxe Water Villa, značajno prostranija, dodatno sa spoljnim tušem (kod OXBH).

Zabava & izleti: redovna večernja zabava, povremeno živa muzika i diskoteka. Uz doplatu: izleti.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, teniski teren sa osvetljenjem, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, windsurfing, pedalina, kajak. Uz doplatu: yoga, katamaran, skijanje na vodi, wakeboarding, jetski, parasailing, banana čamac, pecanje na pučini.

Ronjenje
Prvoklasan unutrašnji greben, udaljen oko 20- 75m. U neposrednoj blizini ronilačka oblast sa olupinom broda. PADI škola za ronjenje i oprema za snorkling uz doplatu. Više informacija o školi ronjenja dobićete na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de, Subject Centara.

Beauty & Wellness
U velikom „Cenvaree Spa“ uređenim u azijatskom dizajnu, pronaći ćete mir i pravo opuštanje. Uračunato: sauna, parno kupatilo. Uz doplatu: tradicionalne aromaterapije, terapeutske masaže, tretmani za ulepšavanje.

More inclusive
Gosti u Luxury Sunset Villi dobijaju kupon za Spa u vrednosti od USD 200 po sobi/po boravku. Minimalan boravak od 10 noćenja.

Honeymoon
Honeymoon special
Mladenci dobijaju na dolasku u hotel 1 flašu penušavog vina i korpu sa voćem. Molimo naznačiti pri rezervaciji.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.