Centara Ras Fushi Resort & Spa 4+*

Položaj: na 280m x 100m velikom ostrvu Giravaru, oko 11km odaljen od aerodroma Male odnosno 20 minuta voznje gliserom.

Hotel: moderna i opuštena atmosfera. Na raspolaganju gostima stoje glavni restoran “Ocean’s”, italijanski restoran “La Brezza”, “Suan Bua” sa tajlandskim specijalitetima, kao i “Al Khaimah”, u obliku beduinskog šatora, koji nudi izbor arapskih jela. Možete se opustiti i u jednom od dva bara, u Overwater Lounge-u ili na bazenu. Dodatni sadržaj hotela čine butik, besplatan internet WLAN i usluga lekara.

Ishrana: Polupansion Plus: bogati švedski sto za doručak i večeru u “Ocean’s” sa sokovima, pivom, vinom, kafom i čajem za vreme obroka, uračunat. Kod rezervacije punog pansiona ili all inclusive usluge dodatno je uračunat švedski sto za ručak. Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12. i 31.12.

Sobe: 140
Ocean Front Beach Villa: oko 45m² sa uračunatim spoljašnjim delom (20), jednostavno i moderno opremljena, sa poluotvorenim kupatilom sa tušem/wc-om, fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatan WLAN, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef. Vile se nalaze na raznim lokacijama unutar ostrva, u prvom redu do plaže, sa pogledom na more.
Deluxe Ocean Front Beach Villa: oko 51m² sa uračunatim spoljašnjim delom (9), kao Ocean Front Beach Villa, sa kadom u bašti i iPod® Station.
Deluxe Water Villa: oko 42m² sa uračunatim spoljašnjim delom (53), kao Ocean Front Beach Villa, ali na vodi, sa opremljenom drvenom terasom i direktnim pristupom moru.
Deluxe Sunset Water Villa: oko 42m² sa uračunatim spoljašnjim delom (53), kao Deluxe Water Villa, na strani zalaska sunca.

Zabava: svakodnevno zabava u večernjim satima.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, nemotorizovani sportovi na vodi, pikado. Uz doplatu: windsurfing, katamaran, snorkling, pedalina, kajak, pecanje na pučini.

Ronjenje: unutrašnji greben se nalazi na samo 20m udaljenosti.

Beauty & Wellness: Opustite se u prelepom spa centru na samom okeanu! Sauna, parno kupatilo i razne druge usluge.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.