Anantara Veli Maldives Resort 5*

Položaj: Okružen prelepom lagunom u južnom Male Atolu, na 340 m dugačkom i 215 m širokom ostrvu. Aerodrom Male je udaljen oko 20 km, oko 35 minuta brzim brodom.

Hotel: Na ostrvu je izgrađen mali broj bungalova, većina njih je iznad vode. Zbog toga je na ostrvu dosta restorana i drugih objekata koji su u ponudi. Glavni restoran ,,73 Degrees’’ (internacionalna kuhinja) sa svojim peščanim podom garantuje izuzetan ugođaj i kulinarsku raznovrsnost. Preostala 2 restorana su a-la-carte: ,,Baan Huraa’’ (tajlandski), koji je podignut iznad vode i ,,Origami’’ (japanska kuhinja). Rizort raspolaže takođe i barom ,,Dhoni Bar’’, infinity bazenom, butikom, juvelirnicom, bibliotekom, DVD klubom i besplatnim Wi-Fi internetom.

Sobe: 67
Over Water Bungalow: oko 62 m² (51), na stubovima iznad lagune, moderan i elegantan, kupatilo sa kadom, tuš, odvojeni tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatni Wi-Fi, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, aparat za espresso, aparat za čaj, sef, terasa sa prilazom laguni i pogledom na more.
Superior Over Water Bungalow: oko 62 m² (11), kao Over Water Bungalow, na boljem položaju (Unterbr OAAB).
Deluxe Over Water Bungalow: oko 92 m² (14), kao Over Water Bungalow, sa većim kupatilom i kadom, velikom terasom i pogledom na lagunu.
Deluxe Over Water Pool Bungalow: oko 125 m² (10), kao Over Water Bungalow, na strani zalaska sunce, sa sopstvenim bazenom.
Ocean Pool Bungalow
: oko 125 m² (7), kao Over Water Bungalow, na ostrvu direktno na vodi, bez pristupa laguni, velika privatnost, spoljni tuš i terasa sa bazenom (Unterbr OIMB).

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak. Uz polupansion i pun pansion dodatno uveče večera u ,,Dine-Around’’, odnosno sva označena jela u svim restoranima (izuzev restorana ,,Origami’’) uračunata. Uz rezervisan pun pansion dodatno ručak iz menija u jednom od restorana.

Sport: Uračunato: fitness centar, joga, kajak, stoni tenis, tenis (oprema uz doplatu). Uz doplatu: razni sportovi na vodi, npr. windsurfing, skijanje na vodi, parasailing, katamaran, jedrenje.

Ronjenje: PADI škola ronjenja nudi kurseve ronjenja i ronilačke izlete uz doplatu. Greben se nalazi na oko 10 minuta čamcem. Oprema za snorkling uračunata.

Wellness: U prelepoj ostrvskoj vegetaciji nalazi se ,,Balance Wellness by Anantara’’ spa sa 5 prostorija za tretmane, u odvojenim bungalovima. U njima se možete prepustiti svim čulima. Takođe raspolaže parnim kupatilom i saunom.

Honeymoon specijal: Putnici koji putuju na medeni mesec ili proslavljaju godišnjicu braka tokom boravka ostvaraju oko 10% popusta na cene hotela za mladu. U hotelu ih čekaju i druge pogodnosti. Važi 12 meseci nakon venčanja. Ne važi u periodu 24.12.-07.05.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.